FI EN
Saana ja Olli
Kolme tärkeintä suunnitteluamme ja tuotantoamme koskevaa lähtökohtaa ovat:

1. Pitkäikäisyys

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia, pitkäikäisiä ja toimivia tuotteita.

2. Kestävä kehitys

Toimintamme ja elämäntyylimme perustuu kestävää kehitystä edistäviin valintoihin. On meidän kaikkien vastuulla toimia siten, että lapsillamme ja lapsenlapsillamme on mahdollisuus elää yhtä monimuotoisella maapallolla kuin meilläkin.

3. Paikallisuus

Pitämällä tuotantomme lähialueilla, haluamme tukea suomalaista tekstiiliteollisuutta ja työllistää paikallisia ammattilaisia. Samalla voimme paremmin varmistua työn korkeasta laadusta ja työntekijöiden hyvistä ja turvallisista työoloista, kunnollisesta palkasta ja eläketurvasta. Lähituotannolla voimme omalta osaltamme tukea paikallista taloutta.

Koska Suomessa ei ikävä kyllä valmisteta hamppukankaita, käytämme eurooppalaisia ensiluokkaisia hamppukankaita. Koko muu valmistusprosessi, suunnittelu, painaminen, ompelu ja pakkaus toteutetaan lähituotantona Suomessa.

Inspiraatiomme lähteenä on menneen ajan suomalainen elämä yhdistettynä maagisiin elementteihin: vanha outo Suomi, jota ei koskaan ollut. Haluamme kunnioittaa kotimaista tekstiiliperinnettä kehittämällä sitä nykypäivän ja -maailman vaatimuksia vastaavaksi.


Pidämme inhimillisestä otteesta. Kuosimme ovat fontteja myöten käsin piirrettyjä.