FI EN
Saana ja Olli


Haluamme pitää tuotantomme läpinäkyvänä ja mahdollisimman lähellä

Olemme onnekkaita, koska Länsi-Suomen läänistä, jossa asumme, löytyy ensiluokkaisia tekstiilialan ammattilaisia. Kankaamme painetaan Aitoossa (403 asukasta) ja kotikaupungissamme Turussa. Tuotteemme ommellaan Keikyällä (2862 asukasta) ja Turussa.

Pitämällä tuotantomme lähialueilla, haluamme tukea suomalaista tekstiiliteollisuutta ja työllistää paikallisia ammattilaisia. Samalla voimme paremmin varmistua työn korkeasta laadusta ja työntekijöiden hyvistä ja turvallisista työoloista, kunnollisesta palkasta ja eläketurvasta. Lähituotannolla voimme omalta osaltamme tukea paikallista taloutta.

Olemme kotimaisuuden suhteen tarkkoja pienimpiä yksityiskohtia myöden. Käyttämämme tuotelaput, pesulaput, tyynyjen ja patalappujen täytemateriaalit, nauhat, ja printtimateriaalit ovat Suomessa valmistettuja.

Tuote- ja pesulappumme valmistetaan Lahdessa, sisätyynymme Jalasjärvellä, patalappujemme täytevanu Turengissa, tuotenauhamme Ylihärmässä ja painomateriaalimme Turussa. Kotivujemme hosting-operaattori sijaitsee Tampereella.

Haluamme hyödyntää tuotteissamme uudenlaisella ja innovatiivisella tavalla kierrätettyjä materiaaleja. Sisätyynymme on valmistettu kotimaisesta 98 % kierrätetystä polyesterkuidusta. Patalappujemme, patakintaidemme, pannumyssyjemme ja tietokonetaskujemme sisämateriaali on kotimaista 100 % kierrätettyä tekstiilikuitumattoa.Lähin paikka, missä valmistetaan ensiluokkaisia hamppukankaita, on Unkarin ja Romanian alue. Käyttämämme hamppukankaat on valmistettu ympäristömyötäisesti, kasvit kasvatetaan ilman lannoitteita ja torjunta-aineita viljelynkiertotekniikoita käyttäen. Hamppu on luonnostaan kastelun suhteen vaatimaton ja hyvä maanparannuskasvi. Vähentääksemme kuljetusten ympäristövaikutuksia kankaat saapuvat Turkuun maitse.

Virallisuus on ilomme. Saana ja Ollilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -merkin käyttöoikeus.


avainlippu
Saana ja Olli Avainlippu Tuotantokartta Suomessa valmistettu Made in Finland Finnish design